“ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ Η ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΣΤΙΣ ΓΚΡΙΖΕΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ”

Είναι πράγματι κουραστικό το να συζητάς και να ξανασυζητάς τα ίδια θέματα που όλοι μας θεωρούμε σπουδαίας αξίας για την κοινωνία και την πόλη.

Παλαιό ΝοσοκομείοΣτρατόπεδο ΑσημακοπούλουΠαλαιό Δικαστικό Μέγαρο και τελευταία Καλαμίτσα. Πόσα χρόνια τώρα οι Δημοτικές Αρχές δηλώνουν ότι τα τακτοποιήσαν αγκαλιασμένοι και φωτογραφιζόμενοι με τον Άδωνη και τον Αλεξιάδη. Άλλοι έβαλαν ταμπέλες ‘’ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ’’ έτσι για να διασκεδάσουν την αδυναμία τους να κάνουν πράξη το περιεχόμενο και να ξεκαθαρίσουν το ιδιοκτησιακό καθεστώς.

Εμείς τους φωνάζουμε χρόνια τώρα, η λύση είναι μια ΄’ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ‘’ καθαρισμός και καλλωπισμός των χώρων με τη βοήθεια εθελοντών και συλλόγων και παράδοση στις τοπικές κοινωνίες εκεί δηλαδή που ανήκουν δικαιωματικά.

Εφόσον αυτή η άποψη δεν είναι πλειοψηφούσα τότε προχωρήστε με δική σας ευθύνη κύριοι της Διοίκησης του Δήμου σε διαπραγμάτευση για να μην τα χάσουμε ή τα απαξιώσουμε όλα τελικά.

Εμείς πάντως δεν χαιρόμαστε που έχετε οδηγήσει σε τέλμα όλες αυτές τις υποθέσεις, αντιθέτως με γνώμονα τι συμφέρει την ΚΑΒΑΛΑ ακόμη και με θέσεις που δεν συμφωνούμε είμαστε διατεθειμένοι και σας το δείχνουμε αυτό καθημερινά, να δώσουμε όποια βοήθεια θελήσετε.

Εμπρός λοιπόν τολμήστε και ξεκαθαρίστε τις ιδιοκτησίες του Δήμου, μην αδρανείτε γιατί η ιστορία είναι αδίστακτη στην καταγραφή των πράξεων του καθενός .

Η Καλαμίτσα – το Παλαιό Νοσοκομείο – το Παλαιό Δικαστικό Μέγαρο – το Στρατόπεδο Ασημακοπούλου, ανήκουν στο Δήμο Καβάλας. Κανένας γραφειοκράτης των Αθηνών δεν πρέπει να ψελλίζει διαφορετικά. Γιατί πρέπει να γνωρίζετε, όσες δικαιολογίες και να προβάλλετε το ανάστημά σας και το βάρος σας εμετρήθη και εβρέθη ελλιπές……

 

Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας
Κ.Α.Π. – ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΔΗΜΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ