ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Χρόνια τώρα οι Δήμοι έχουν καταστεί αποθήκη μεταφερόμενων προβλημάτων της Κεντρικής Διοίκησης. Ότι δεν μπορούν να λειτουργήσουν οι εκάστοτε κυβερνήσεις το μεταφέρουν μ’ απέραντη ευκολία στους Δήμους, χωρίς πόρους και χωρίς νομοθετικό πλαίσιο να προχωρήσουν στις κατάλληλες κινήσεις προς επίλυση των προβλημάτων αυτών.

Πιο συγκεκριμένα, νομοθετούν απέναντι στην επιδίωξη κάθε Δήμου να στελεχώσει κατάλληλα τις υπηρεσίες του, ώστε να αντιμετωπίσει τις πάγιες και διαρκείς ανάγκες του. ‘Όταν πρόκειται για μόνιμες προσλήψεις τότε θυμούνται και επικαλούνται την προσχηματική νομιμότητα, ενώ τα τελευταία χρόνια έχουν επιβάλει στον λαό με δεκάδες αντισυνταγματικές αποφάσεις, απίθανα βάρη.

Σήμερα αγωνίζεται για τα δίκαια του ο κλάδος των εργαζομένων στους Ο.Τ.Α. και εμείς σαν παράταξη είμαστε δίπλα στον αγώνα τους να πείσουν την Κεντρική Διοίκηση-Κυβέρνηση ότι φτάνει πια η κοροϊδία ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ μονιμοποίηση όλων των εργαζομένων που βρίσκονται στο καθεστώς με συνεχείς ανανεούμενες συμβάσεις στους Δήμους της Χώρας.

Καλούμε τους εργαζομένους να συνεχίσουν τον δίκαιο αγώνα τους, μέχρι τελικής δικαίωσης.

‘’ΓΙΑΤΙ, ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΑΚΤΩΝΤΑΙ’’

 

 

Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας
Κ.Α.Π. – ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΔΗΜΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ