“ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ Η ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΡΟΜΑ”

Είναι γεγονός ότι πάρα πολλές φορές έχουμε απευθυνθεί στη Δήμαρχο στα προ ημερησίας θέματα και έχουμε ζητήσει να μπει ένα τέλος στην κατάσταση που επικρατεί στην κεντρική πλατεία της Καβάλας.

Δυστυχώς όμως ούτε εμείς αλλά ούτε και οι δεκάδες καταστηματάρχες πέριξ της πλατείας είμαστε ικανοί να πείσουμε τη Δήμαρχο να λάβει μέτρα και να επιβάλει τον ευπρεπισμό της κεντρικής πλατείας της πόλης.

Επειδή τελευταία αποφασίστηκε στο Δημοτικό συμβούλιο μεταφορά κονδυλίου για μελέτη εξωραϊσμού της κεντρικής πλατείας. Απορούμε με το σκεπτικό της διοίκησης του Δήμου, τι ξοδεύουμε χρήματα για κάτι που αύριο θα μας δημιουργεί εικόνες άσχημης χρησιμοποίησης και στην ουσία θα έχουμε αγνοήσει τις συνεχείς διαμαρτυρίες των συμπολιτών μας που περιμένουν μάταια να εισακουσθούν, αλλά ο Δήμος δεν είναι σε θέση να περιφρουρήσει την ευπρεπή εικόνα του κεντρικότατου σημείου σε μια πόλη που θέλει να προβάλλεται ως τουριστικός προορισμός.

Καλούμε τη Δήμαρχο εδώ και τώρα να λάβει τα απαραίτητα μέτρα ευπρεπισμού της κεντρικής πλατείας, πριν προβεί σ’οποιαδήποτε ενέργεια ανακαινίσεως αυτής.

Η Καβάλα δεν μπορεί να ανέχεται άλλο καταστάσεις ανεξέλεγκτης συμπεριφοράς. Η Καβάλα πρέπει και μπορεί να γίνει πιο όμορφη και τουριστική πόλη. Πραγματικά, αν αυτό θέλουμε πρέπει να επιβάλουμε σ’όλους να σέβονται την ωραία εικόνα της πόλης μας.

 

Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας
Κ.Α.Π. – ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΔΗΜΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ