“ΤΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΙΩΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ TAP;”

Sticky Post

Ο Δήμος Καβάλας αλλά και γενικότερα η τοπική κοινωνία έχει εκδηλώσει την διαφωνία του για την τακτική του TAP να αγνοεί την θέλησή του και να ακολουθεί  την δικιά του πορεία.

Τελευταία μάλιστα η θέση του Δήμου έχει περιοριστεί στα δικαστικά και μόνο μέσα, με αποτέλεσμα ο TAP να αποθρασύνεται και να εκτελεί εργασίες χωρίς έλεγχο, αγνοώντας αν αυτό είναι καταστροφικό, όχι μόνο για τους αγρότες και τις περιουσίες τους, αλλά θα μπορούσε αυτό να επεκταθεί στη βλάβη των λασπόλουτρων Κρηνίδων, κάτι που ούτε ως άσχημο σενάριο μπορούμε να αποδεχτούμε.

Και μετά σιωπή απ’όλους. Οι αγρότες κυριολεκτικά μόνοι προσπαθούν να αντισταθούν, αλλά ο ισχυρός χωρίς έλεγχο, συνεχίζει να αυθαιρετεί γιατί το έργο είναι μεγάλο και οι ιθαγενείς πολύ αδύνατοι, αυτός είναι σήμερα ο μικρόκοσμος της Καβάλας.

Όλοι καταλαβαίνουμε αλλά σιωπούμε μέχρι η καταστροφή να φτάσει στην δικιά μας πόρτα, τότε μόνο καταλαβαίνουμε και αρχίζουμε να πονάμε….., αλλά θα είναι αργά.

Οι αγρότες δεν πρέπει να μείνουν μόνοι, πρέπει το δικό τους πρόβλημα να γίνει πρόβλημα όλης της Κοινωνίας, γιατί τότε μόνο ως Κοινωνία θα έχουμε αξιοπρεπή ζωή, διαφορετικά θα είμαστε ιθαγενείς και θα παίζουμε με τα καθρεφτάκια της δήθεν ανάπτυξης…..

 

 

Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας
Κ.Α.Π. – ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΔΗΜΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ