Διαδικασίες ένταξης – καταχώρησης στα αναγνωρισμένα σωματεία

Με την ολοκλήρωση των διαδικασιών ένταξης – καταχώρησης στα αναγνωρισμένα σωματεία με την επωνυμία «Σύλλογος Κοινωνική Αποτελεσματική Παρέμβαση Καβάλας (Κ.Α.Π.)» με την αριθμό 20/2018 διαταγή του Ειρηνοδικείου Καβάλας (15/2018). Αρχίζει ουσιαστικά η νέα προσπάθεια διεκδίκησης του Δήμου Καβάλας.

Στην προσπάθεια αυτή καλούμε να προσέλθει κάθε πολίτης της Καβάλας που θέλει να συμβάλει στη δημιουργία ενός αντιπροσωπευτικού συνδυασμού με μοναδικό στόχο την καλύτερη στελέχωση στην αντιμετώπιση κάθε προβλήματος της κοινωνίας της Καβάλας.

Βάζουμε το ΕΜΕΙΣ πάνω από το ΕΓΩ του καθένα μας και προσπαθούμε να συνεννοηθούμε όσο το δυνατό περισσότεροι τόσο σε ατομικό επίπεδο όσο και σε παραταξιακό επίπεδο για το καλό της πόλης που ζούμε και αγαπάμε.

Σε λίγες ημέρες θα τεθεί στη δημοσιότητα η νέα ανανεωμένη ιστοσελίδα μας www.kapdimoukavalas.gr όπου κάθε πολίτης φίλος η μη μπορεί να ενημερώνεται και να στέλνει τις ιδέες – παρατηρήσεις του για τη διαμόρφωση ενός σύγχρονου και αποτελεσματικού διεκδικητικού πλαισίου που θα αποτελέσει την πυξίδα μας για τις επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές.

 

Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας
Κ.Α.Π. – ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΔΗΜΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ