Ευχαριστήριο Δελτίο Τύπου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Καβάλα, 07.12.18

Αισθανόμαστε την υποχρέωση να ευχαριστήσουμε θερμά τους 500 και πλέον φίλους μας που παρευρέθηκαν στο ξεκίνημα της προσπάθειάς μας, διεκδίκησης του Δήμου Καβάλας τον Μάϊο του 2019.

Η παρουσία αυτή μας γεμίζει με ευθύνη απέναντι στην πορεία μας, πριν και μετά τις εκλογές. Μια πορεία που γνώμονα θα έχει το καλό της Καβάλας που όλοι θέλουμε και όλοι αγαπάμε.

Γνωρίζουμε πολύ καλά τις δυσκολίες και το τί σημαίνει υπεύθυνη θέση, τί σημαίνει αγώνας και τι σημαίνει σκληρή δουλειά.

Σ’ αυτή μας την πορεία αποβάλλουμε το εγώ μας και πορευόμαστε με το Εμείς, γιατί αυτή είναι η συνταγή του επιτυχημένου αύριο της Καβάλας.

Όλο αυτό το διάστημα είμαστε ανοιχτοί να ακούσουμε και να επεξεργαστούμε κάθε άποψη που θα προέρχεται από κάθε απλό πολίτη, μέχρι κάθε συλλογικότητας.

Θα καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια να συνεννοηθούμε με κάθε καλοπροαίρετο συνυποψήφιο, με σκοπό τη διαμόρφωση ενός διεκδικητικού πλαισίου που θα ενισχύσει τη θέση της Καβάλας και θα τη βάλει σε αναπτυξιακή τροχιά.

Με σεβασμό προς όλους στη πορεία προς τις Δημοτικές Εκλογές, θα προσπαθήσουμε με πολιτισμένο τρόπο να αναδείξουμε τη δική μας υποψηφιότητα, χωρίς ποτέ να προσβάλλουμε τις απόψεις των άλλων.

Δεν μας ενδιαφέρει αποκλειστικά η δική μας επιτυχία που με θεμιτά μέσα θα επιδιώξουμε, αλλά αγωνιούμε για την επόμενη μέρα των εκλογών, το πώς η πόλη που αγαπάμε θα διοικηθεί μ’ ένα σύγχρονο, δημοκρατικό και αποτελεσματικό τρόπο.

Ευχαριστούμε και πάλι θερμά κάθε φίλη και φίλο και τους καλούμε να πλαισιώσουν την προσπάθειά μας, ώστε μέσα από την καθημερινή τους παρουσία και συμβουλή να γίνουμε όσο το δυνατό περισσότερο χρήσιμοι, για την πόλη που όλοι θέλουμε και αγαπάμε.

Γραφείο Τύπου και επικοινωνίας
Κ.Α.Π. – ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΔΗΜΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ