ΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ ΣΤΟ ΝΕΟ ΛΙΜΑΝΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Καβάλα, 29.01.19

 

ΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ ΣΤΟ ΝΕΟ ΛΙΜΑΝΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ

Όλη η κοινωνία της Καβάλας απαιτεί τη μεταφορά του τελωνείου στο νέο Λιμάνι. Μετά την πτώση της γέφυρας και τα τεράστια κυκλοφοριακά προβλήματα που ήρθαν να προστεθούν στα ήδη υπάρχοντα. Οι αρμόδιοι του τελωνείου Καβάλας με ανακοίνωσή τους μεταφέρουν τον εκτελωνισμό για τα φορτηγά στο νέο λιμάνι προσωρινά, για τρεις μήνες της χειμερινής περιόδου. Δεν καταλαβαίνουμε την εμμονή τους στο να ταλαιπωρούν αδικαιολόγητα ολόκληρη πόλη. Τί σημαίνει για τρεις μήνες της χειμερινής περιόδου, δηλαδή το καλοκαίρι δεν ενοχλούν το ίδιο και τί είδους υποκρισία είναι αυτή στο να ξεπεράσουμε την τεράστια αγανάκτηση των πολιτών.

 

Για την παράταξή μας είναι ξεκάθαρο ότι αυτός ο εμπαιγμός δεν μπορεί να συνεχιστεί και εδώ και τώρα πρέπει να τελειώνουμε με ένα ζήτημα που ταλανίζει ολόκληρη την κοινωνία.

 

Χειμώνα – Καλοκαίρι οριστικά τα φορτηγά έξω από την πόλη και οι υπηρεσίες του τελωνείου στο νέο Λιμάνι. Δηλαδή στη φυσιολογική του θέση εκεί που εκτελούνται οι μεταφορές και όχι στην καρδιά της πόλης.

 

Καλούμε τη Δήμαρχο έστω και τώρα, στο τέλος της θητείας της, να δείξει την απαιτούμενη αποφασιστικότητα και όχι να αρκείται στα “μεσοβέζικα” τερτίπια του τελωνείου που θέλει να ξεπεράσει την αγανάκτηση των πολιτών με προτάσεις χειμερινής περιόδου, θέτοντας οριστικό τέλος στις υπηρεσίες του τελωνείου στο κέντρο της πόλης.

 

ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ ΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΛΟΓΙΑ

 

ΚΑΠ – ΔΗΜΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ