Ο ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΙΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Καβάλα, 19.02.19

 

Ο ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΙΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

 

Με μεγάλη χαρά υποδεχτήκαμε στα γραφεία της παράταξης, τους εκπροσώπους της ομάδας νέων, “ο Διάλογος” κκ. Σ. Κατσικαρώνη και Β. Γκούγκουλα και συζητήσαμε όλα αυτά που απασχολούν τους νέους της πόλης μας. Μας χαροποίησε ιδιαίτερα το μεγάλο ενδιαφέρον για τα κοινά όπως και η γνώση πάνω στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι νέοι της Καβάλας.

 

Η προσομοίωση του Δημοτικού Συμβουλίου που πραγματοποιούν μπορεί να οδηγήσει όλους που ασχολούμαστε με την τοπική αυτοδιοίκηση να σταθούμε σοβαρά σε πολλά που προτείνουν.

 

Η μέχρι τώρα λειτουργία και η δράση της ομάδος τους χωρίς ταμπέλες και οικειοποιήσεις θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα διαφυλάττει ως βασική προϋπόθεση της συνολικής προσπάθειάς τους.

 

Στα πλαίσια αυτά τους συγχαίρουμε και τους ενθαρρύνουμε να συνεχίσουν με ποιότητα και μαζικότητα τη δράση τους αγκαλιάζοντας το σύνολο της Καβαλιώτικης νεολαίας.

 

Εμείς παραμένουμε πάντα ανοικτοί στο διάλογο και τη συνεργασία μαζί τους, με στόχο να αναδείξουμε τις προτάσεις τους και να κάνουμε την πόλη μας περισσότερο λειτουργική και χρήσιμη για τη ζωή της νεολαίας μας.

 

ΚΑΠ – ΔΗΜΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ