«Η κοινή γνώμη δεν εξαπατάται με δημοσκοπήσεις και στοιχήματα, θέλει καθαρές προτάσεις»

Καβάλα, 2 Απριλίου 2019

«Η κοινή γνώμη δεν εξαπατάται με δημοσκοπήσεις και στοιχήματα, θέλει καθαρές προτάσεις»

Η πρωταπριλιά πέρασε και δεν ενημερωθήκαμε για καμία νέα «δημοσκόπηση» και για κανένα αβανταδόρικο ποσοστό. Ας έχουν όμως το νου τους οι «εκλογομάγειρες», καθώς διενεργείται μια πολύ μεγάλη σφυγμομέτρηση σε όλο το Δήμο Καβάλας, με δείγμα πολλών δεκάδων χιλιάδων ψηφοφόρων. Είναι η πραγματική «δημοσκόπηση» της κοινωνίας, τον παλμό της οποίας κάποιοι συνεχώς αγνοούν.

Καθημερινά διαπιστώνουμε ότι η απήχηση του συνδυασμού μας «Κοινωνική Αποτελεσματική Παρέμβαση» ολοένα και αυξάνεται. Στις γειτονιές της πόλης, στα χωριά του Δήμου μας. Ο κόσμος πλέον καταλαβαίνει ποιος λέει ψέματα και ποιος μιλά με τη γλώσσα της αλήθειας.

Αυτόν τον κόσμο, που δεν ανέχεται την εξαπάτηση, που θέλει καθαρές κουβέντες και εφαρμόσιμες προτάσεις, τον καλούμε δίπλα μας. Και δεν χρειαζόμαστε ούτε δημοσκοπήσεις, ούτε στοιχήματα, για να δημιουργήσουμε «παράσταση νίκης». Οι υποψήφιοί μας είναι ενεργά μέλη της τοπικής κοινωνίας, δραστήριοι στους επαγγελματικούς τους χώρους, πολίτες αυτού του Δήμου που ζουν και αγωνίζονται για ένα καλύτερο αύριο.

Όσα τρικ κι αν επιστρατευθούν, είναι αδύνατο να εξαπατηθεί η κοινή γνώμη, την οποία καλά θα κάνουν ορισμένοι να μην την υποτιμούν. Κυρίως όταν βλέπουμε δήθεν αποτελέσματα δημοσκοπήσεων να δημοσιεύονται χωρίς όνομα εταιρίας, χωρίς εντολέα, χωρίς τα βασικά στοιχεία που ο νόμος ορίζει ότι πρέπει να δημοσιοποιηθούν.

Οι κάλπες απέχουν μερικές εβδομάδες κι εκεί θα πέσουν οι μάσκες. Καλώ τους συνυποψήφιούς μου να μιλήσουν τη γλώσσα της αλήθειας, να κάνουμε έναν έντιμο προεκλογικό αγώνα, γιατί αύριο θα πρέπει να καθίσουμε όλοι στο ίδιο τραπέζι.

Να αντιπαρατεθούμε με προτάσεις για λύσεις στα προβλήματα του Δήμου Καβάλας και να βάλουμε τις βάσεις για τη νέα εποχή διοίκησης του Δήμου, ο οποίος θα πρέπει να είναι πιο κοντά στην κοινωνία και να διακρίνεται για την αποτελεσματικότητά του, όχι για τα επικοινωνιακά τρικ ή τις φιέστες. 

Βαγγέλης Παππάς

Υποψήφιος Δήμαρχος Καβάλας

Επικεφαλής συνδυασμού «Κοινωνική Αποτελεσματική Παρέμβαση»