Team Categories: Main members

Χατζηιωαννίδης Τάσος

Γεννήθηκα πριν 39 χρονια στις Κρηνίδες Καβάλας
Μαθητέυοντας στο 1o Δημοτικό Σχολείο Κρηνίδων και στο 1o Γυμνάσιο , ολοκληρώνοντας την βασική μου εκπαίδευση
στην τεχνικη Σχολή στο τμήμα Μηχανοτεχνιτών στην Καβάλα.
Κατόπιν εργάστηκα επι 15 ετη σε μεγάλη κατασκευαστική εταιρία στην Θεσσαλονίκη με την ειδικότητα
του μονταδόρου.
Ειμαι μέλος του Εμπορικού Συλλόγου Φιλίππων.
Το 2007 δραστηριοποίηθηκα στην Αθήνα στον χώρο του εμπορίου κουφωμάτων ανοιγόντας δική μου εταιρία.
Τον Αυγουστο του 2005 παντρεύτηκα με την Αρμένη Δήμητρα με την οποία απέκτησα 3 παιδιά ,
τον Σάββα , την Ιωάννα και την Σοφία .
Τα 4 τελευταία χρόνια βρίσκομαι με την οικογένεια μου στην γενέτειρα μου τις Κρηνίδες Καβάλας
όπου έχω μια κατασκευαστικη εταιρία .
Η επιστροφή μου στις Κρηνίδες έγινε προκείμενου να ενισχύσουμε τον τόπο μας να τον βελτιώσουμε να τον αναπτύξουμε
δημιουργώντας έτσι ένα καλύτερο και σίγουρο μέλλον για τα παιδιά μας.
Και αυτό θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί με Δημάρχο του Βαγγέλη Παππά .

Διαβάστε Περισσότερα

Χατζηιωαννίδου Αργυρώ

Ονομάζομαι Χατζηιωάννίδου Αργυρώ. Είμαι παντρεμένη και μητέρα 3 παιδιών. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Καβάλα όμως τα τελευταία 13 περίπου χρόνια ζω και δρασηριοποιουμε Σον Αμυγδαλωνα. Εργάστηκα στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας για 22,5 χρόνια από όπου και συνταξιοδοτηθηκα.

Διαβάστε Περισσότερα

Χατζηθεοδώρου Χρυσούλα

Ονομάζομαι  Χατζηθεοδώρου Χρυσούλα γεννήθηκα στην Καβάλα  στις 27/2/1976.

Κατοικώ στη Νέα Καρβάλη είμαι παντρεμένη με τον Καζέλογλου Νίκο ο οποίος εργάζεται στην εταιρεία  Kavala oil .Είμαι απόφοιτη τεχνικού Λυκείου. Έχω δύο κόρες την Βάγια 19 ετών και την Κωνσταντίνα 14 ετών. Εργάζομαι  ώς ιδιωτική υπάλληλος.

Αποφάσισα να συμμετέχω  στις δημοτικές εκλογές με τον συνδυασμό ΚΑΠ και  επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Καβάλας Βαγγέλη Παππά  γιατί τον θεωρώ δυναμικό αποτελεσματικό και πιστεύω ότι είναι ο μόνος που μπορεί να προσφέρει  και να αλλάξει τον δήμο. 

Διαβάστε Περισσότερα

Φιλόγλου Νικόλαος

Γεννήθηκα στη Καβάλα το 1956 στη συνοικία των Πεντακοσίων.

Φοίτησα στην Εμπορική Σχολή Καβάλας.

Είμαι παντρεμένος με  την Άννα Διαμαντή και έχω 2 θυγατέρες την Χαρά και την  Έλενα .

Εργάσθηκα από το 1989 μέχρι 2013 σε Τεχνική Εταιρία από τη θέση του εργοδηγού.

Υπήρξα διαιτητής ποδοσφαίρου Καβάλας από το  1971 έως το 1984 σε όλες τις κατηγορίες και ως διοικητικός παράγων, πρόεδρος του συνδέσμου και αρχιδιαιτητής.

Από το 2004 έως και σήμερα είμαι πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίας Βαρβάρας και Πεντακοσίων.

Είμαι και πάλι στο πλευρό του Υποψηφίου Δημάρχου Καβάλας Βαγγέλη Παππά γιατί πιστεύω ότι με την αποφασιστικότητα, την αποτελεσματικότητα και την δυναμική που τον χαρακτηρίζει, η πόλη που όλοι αγαπάμε θα γίνει μια σύγχρονη ευρωπαϊκή πόλη, όπως της αξίζει.

Διαβάστε Περισσότερα

Φιλιππίδης Μιχάλης

Ονομάζομαι Φιλιππίδης Μιχάλης και γεννήθηκα στην Καβάλα το 1981.

Είμαι παντρεμένος με την Μαρία Ορφανιώτη, Πολιτικό μηχανικό με ειδίκευση στη Διοίκηση επιχειρήσεων, έχω δύο γιους, το Φίλιππο και τον Ορέστη και κατοικώ στην Καβάλα.

Αποφοίτησα από το Ενιαίο Πολυκλαδικό Λύκειο Καβάλας το 1999.

Είμαι Διπλωματούχος Μηχανικός Παραγωγής και Διοίκησης, της Πολυτεχνικής Σχολής Ξάνθης, του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, Πτυχιούχος Μηχανολόγος Μηχανικός του Τ.Ε.Ι. Κεντρικής Μακεδονίας και κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης, με υποτροφία, στην Τεχνολογία Πετρελαίου και Φυσικού Αερίου του Τ.Ε.Ι. Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης.

Έχω διατελέσει Μηχανικός κατασκευής με πολυετή εμπειρία στον τομέα της μελέτης, κατασκευής και επίβλεψης ιδιωτικών έργων που αφορούν κτιριακές υποδομές κάθε είδους και πολυπλοκότητας. Επιπροσθέτως, έχω αναλάβει ως υπεύθυνος μηχανικός, τμήματα κοστολόγησης, προμηθειών και πωλήσεων στο κλάδο των κατασκευών. Η επαγγελματική μου δραστηριότητα έλαβε χώρα σε κατασκευαστικά έργα της ευρύτερης περιοχής της Θεσσαλονίκης και της                   Β. Ελλάδας. Τα τελευταία έξι χρόνια έχω επιστρέψει στην ιδιαίτερη πατρίδα μου και εργάζομαι στο βιομηχανικό τομέα, στο τμήμα παραγωγής χερσαίων εγκαταστάσεων της Kavala Oil A.E.

Θεωρώντας ότι στην πόλη που μεγάλωσα οφείλω πολλά και ότι μια κοινωνία αλλάζει μόνο όταν όλοι μαζί προσπαθήσουμε, θα ήθελα να σας γνωστοποιήσω την απόφασή μου, να συμμετάσχω ξανά στις προσεχείς εκλογές, ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο συνδυασμό ”Κοινωνική Αποτελεσματική Παρέμβαση” με επικεφαλής το Βαγγέλη Παππά, έχοντας ως στόχο να βοηθήσω τον τόπο μου με γνώμονα το συμφέρον των πολιτών.

Κατά τη συμπόρευση μου με τον επικεφαλής της δημοτικής μας παράταξης, είχα την ευκαιρία να διαπιστώσω ότι διαθέτει όραμα, δύναμη, αποφασιστικότητα, έγκαιρη αντίληψη των προτεραιοτήτων και ενεργό ενδιαφέρον για την επίλυση των καθημερινών προβλημάτων των συμπολιτών μας, καθώς και τη συνεχή βελτίωση της ποιότητας ζωής τους.

Η Καβάλα που θέλουμε και αγαπάμε, έχει ανάγκη από ανανέωση, επικοινωνία, συνεργασία και αποτελεσματικότητα, γι’ αυτό απαιτείται η συμβολή όλων των υγιών παραγωγικών δυνάμεων για την ανάδειξη της, ως περιοχής πρότυπου καινοτομίας, τουριστικού προορισμού και σύγχρονων υποδομών.

 

Διαβάστε Περισσότερα

Τσοτσόπουλος Γεώργιος

Ονομάζομαι Τσοτσόπουλος Γεώργιος γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Κρυονερι Καβάλας Είμαι 34 ετών και είμαι παντρεμένος από το 2015 με την Κυριακού Χρύσα. Είμαι απόφοιτος ΤΕΕ στο τμήμα Ηλεκτρολόγος κτιριακών εγκαταστασεων και εργάζομαι ως ιδιωτικός υπάλληλος. Τα τελευταία 5 χρόνια είμαι Πρόεδρος του Ποντιακού- Πολιτιστικού Συλλόγου Κρυονερίου ο “Ακρίτας”. Βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω την υποψηφιότητα μου για το χρίσμα του δημοτικού συμβούλου στις επερχόμενες εκλογές του Μαΐου με τον συνδυασμό <<Κοινωνική Αποτελεσματική Παρέμβαση>> και αρχηγό της παράταξης τον κύριο Βαγγέλη Παππά.
Με ενεργή συμμετοχή στα κοινά και εθελοντικές δράσεις σε διάφορες συλλογικότητες του τόπου μας, επιθυμώ να καταθέσω τις γνώσεις και την εμπειρία μου για την επίτευξη του κοινού στόχου μας και σας καλώ να xχτίσουμε όλοι μαζί το νέο Δήμο Καβάλας. Δεσμεύομαι για τους συλλογικούς αγώνες έχοντας όραμα αλλαγής με σκοπό να ζήσουμε σε μια πιο ανθρώπινη πόλη. Όλοι μαζί για την Καβάλα που θέλουμε και αγαπάμε.

 

Διαβάστε Περισσότερα

Τσότογλου Κωνσταντίνα

Ονομάζομαι Κωνσταντίνα Τσότογλου και είμαι μητέρα 3 υπέροχων κοριτσιών.
Το 2011 έως και το 2015 εργάστηκα ως διοικητική υπάλληλος σε φυσιοθεραπευτήριο.
Ταυτόχρονα και συγκεκριμένα το 2013 ξεκίνησα ως αισθητική σύμβουλος και ως sales manager στην εταιρεία yve rocher στην οποία εργάζομαι μέχρι σήμερα. Από το 2015 έως και το 2017 ανέλαβα το τμήμα πωλήσεων των duty free shop του αεροδρομίου” Μέγας Αλέξανδρος” και το 2018 εργάστηκα ως ιδιωτική υπάλληλος σε κατάστημα ρούχων.
Αποφάσισα να είμαι δίπλα στον Βαγγέλη Παππά και να αποδεχτώ με τιμή και χαρά την πρόταση του γιατί θεωρώ ότι είναι ικανός οχι μόνο να αναλάβει τη διαχείριση αυτής της πόλης που έχει τόσο μεγάλη ανάγκη από ουσιαστικές και καινοτόμες αλλαγές αλλά να δώσει και ελπίδα στους νέους ανθρώπους οι οποίοι την έχουν τεράστια ανάγκη.
Προσωπικά δεσμεύομαι ότι θα αφιερώσω το χρόνο μου και τις γνώσεις μου για να μετατρέψουμε όλοι μαζί την Καβάλα μας σε μία πόλη ικανή να κρατήσει τα παιδιά μας.
Η Καβάλα μας δεν αξιοποιεί τις δυνατότητες της και είναι η στιγμή για κατα κόρον αλλαγές.
Δηλώνω παρών στον εκλογικό αγώνα, όπου θα αγωνιστώ με ήθος και θέληση για μία καλύτερη ημέρα για τον τόπο μας.

Διαβάστε Περισσότερα

Τσιτσώνης Στέφανος

Ονομάζομαι Τσιτσώνης Στέφανος. Γεννήθηκα το 1996 και κατοικώ μόνιμα στην Καβάλα. Αποφοίτησα από το 2ο Γενικό Λύκειο Καβάλας το έτος 2014 και συνέχισα τις σπουδές μου στο Τ.Ε.Ι Α.Μ.Θ στην κατεύθυνση των Μηχανολόγων Μηχανικών, όπου βρίσκομαι (επί πτυχίω). Εκπλήρωσα παράλληλα τη στρατιωτική μου θητεία στο Μηχανικό. Ασχολούμαι με τον αθλητισμό, τη μουσική καθώς και με περιβαλλοντικές δράσεις. Γνωρίζω αγγλικά και υπολογιστές.

Η επιλογή της συμμετοχής μου στην ΚΑΠ οφείλεται κατά κύριο λόγο στη δυναμική που πρέπει να προσφέρουν οι νέοι δημότες σε στοχευμένες, αποτελεσματικές και λειτουργικές παρεμβάσεις.

Ο Βαγγέλης Παππάς έχει αποδείξει ότι επιδιώκει αυτή την προοπτική για το Δήμο και εγώ αποφάσισα να συσστρατευτώ, προσφέροντας τις υπηρεσίες μου σε αυτήν την προσπάθεια.

Διαβάστε Περισσότερα

Τσιτιρίδης Νίκος

Ονομάζομαι Νικόλαος Τσιτιρίδης του Γεωργίου και της Παρασκευής. Γεννήθηκα στην Καβάλα 8/10/1987 και είμαι μόνιμος κάτοικος Καβάλας. Είμαι απόφοιτος ΤΕΕ Β΄ Κύκλου Κοινωνικών Φροντιστών.  Εργάστηκα το 2016 στο Παράρτημα Προστασίας Παιδιού και τώρα εργάζομαι στην  Δ.Ε.Υ.Α. Καβάλας.

Σαν νέος άνθρωπος αποφάσισα να ασχοληθώ με τα κοινά και μαζί με άλλους νέους της Καβάλας να παλέψουμε για να την κάνουμε πιο όμορφη, σύγχρονη και λειτουργική.

 

Διαβάστε Περισσότερα