Αραμπατζής Ανδρέας

Ονομάζομαι  Ανδρέας Αραμπατζής. Γεννήθηκα το 1987 και μεγάλωσα στην πόλη της Καβάλας στη συνοικία του Αγ. Λουκά.

Αποφοίτησα από τη Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας του τμήματος λογιστικής του ΤΕΙ Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης (Καβάλα). Μετέπειτα, συνέχισα τις σπουδές μου σε μεταπτυχιακό επίπεδο με εξειδίκευση στην Εφαρμοσμένη Λογιστική και Ελεγκτική της Σχολής Επιστημών Διοίκησης Επιχειρήσεων του τμήματος της Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας στη Θεσσαλονίκη.

Είμαι κάτοχος πτυχίου της Αγγλικής γλώσσας (Πανεπιστήμιο Cambridge), της Γερμανικής γλώσσας (Ινστιτούτο Goethe) και της Ολλανδικής γλώσσας (Πανεπιστήμιο Karel de Grote Hogeschool – Antwerpen).

Κατά τη διάρκεια της φοίτησης μου στο προπτυχιακό και μεταπτυχιακό πρόγραμμα συμμετείχα σε ημερίδες, σεμινάρια και διαλέξεις στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό. Από το 2013 έως σήμερα εργάζομαι ως Λογιστής.

Είχα πλούσια εθελοντική δράση στην πόλη της Καβάλας (Φεστιβάλ i2fest, Kavala Air Sea Show, Cosmopolis «Kavala Ethnic Festival», Φεστιβάλ Παπαϊωάννου, Wheeling 2 help, Kavala Night City Run κ.α.).

Ως νέος πολίτης της πόλης μας, θεωρώ πως η πόλη μας έχει πολλές δυνατότητες ανάπτυξης κυρίως στο τομέα του τουρισμού. Στόχος μας λοιπόν είναι η αξιοποίηση όλων των υλικών και άυλων πόρων της Πόλης μας καθώς και η ανάδειξη της ως ανταγωνιστική τουριστική δύναμη. Πιστεύω στην αξία της συνεργασίας και της ομόνοιας για αυτό θα είμαστε κοντά στους πολίτες για την επίλυση όλων των προβλημάτων τους.