Φιλιππίδης Μιχάλης

Ονομάζομαι Φιλιππίδης Μιχάλης και γεννήθηκα στην Καβάλα το 1981.

Είμαι παντρεμένος με την Μαρία Ορφανιώτη, Πολιτικό μηχανικό με ειδίκευση στη Διοίκηση επιχειρήσεων, έχω δύο γιους, το Φίλιππο και τον Ορέστη και κατοικώ στην Καβάλα.

Αποφοίτησα από το Ενιαίο Πολυκλαδικό Λύκειο Καβάλας το 1999.

Είμαι Διπλωματούχος Μηχανικός Παραγωγής και Διοίκησης, της Πολυτεχνικής Σχολής Ξάνθης, του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, Πτυχιούχος Μηχανολόγος Μηχανικός του Τ.Ε.Ι. Κεντρικής Μακεδονίας και κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης, με υποτροφία, στην Τεχνολογία Πετρελαίου και Φυσικού Αερίου του Τ.Ε.Ι. Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης.

Έχω διατελέσει Μηχανικός κατασκευής με πολυετή εμπειρία στον τομέα της μελέτης, κατασκευής και επίβλεψης ιδιωτικών έργων που αφορούν κτιριακές υποδομές κάθε είδους και πολυπλοκότητας. Επιπροσθέτως, έχω αναλάβει ως υπεύθυνος μηχανικός, τμήματα κοστολόγησης, προμηθειών και πωλήσεων στο κλάδο των κατασκευών. Η επαγγελματική μου δραστηριότητα έλαβε χώρα σε κατασκευαστικά έργα της ευρύτερης περιοχής της Θεσσαλονίκης και της                   Β. Ελλάδας. Τα τελευταία έξι χρόνια έχω επιστρέψει στην ιδιαίτερη πατρίδα μου και εργάζομαι στο βιομηχανικό τομέα, στο τμήμα παραγωγής χερσαίων εγκαταστάσεων της Kavala Oil A.E.

Θεωρώντας ότι στην πόλη που μεγάλωσα οφείλω πολλά και ότι μια κοινωνία αλλάζει μόνο όταν όλοι μαζί προσπαθήσουμε, θα ήθελα να σας γνωστοποιήσω την απόφασή μου, να συμμετάσχω ξανά στις προσεχείς εκλογές, ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο συνδυασμό ”Κοινωνική Αποτελεσματική Παρέμβαση” με επικεφαλής το Βαγγέλη Παππά, έχοντας ως στόχο να βοηθήσω τον τόπο μου με γνώμονα το συμφέρον των πολιτών.

Κατά τη συμπόρευση μου με τον επικεφαλής της δημοτικής μας παράταξης, είχα την ευκαιρία να διαπιστώσω ότι διαθέτει όραμα, δύναμη, αποφασιστικότητα, έγκαιρη αντίληψη των προτεραιοτήτων και ενεργό ενδιαφέρον για την επίλυση των καθημερινών προβλημάτων των συμπολιτών μας, καθώς και τη συνεχή βελτίωση της ποιότητας ζωής τους.

Η Καβάλα που θέλουμε και αγαπάμε, έχει ανάγκη από ανανέωση, επικοινωνία, συνεργασία και αποτελεσματικότητα, γι’ αυτό απαιτείται η συμβολή όλων των υγιών παραγωγικών δυνάμεων για την ανάδειξη της, ως περιοχής πρότυπου καινοτομίας, τουριστικού προορισμού και σύγχρονων υποδομών.