Γαργανουράκη Αθηνά

Γεννήθηκα στην Καβάλα το 1987. Αποφοίτησα από το 5ο Γενικό Λύκειο Καβάλας και έπειτα φοίτησα στο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό ‘Ιδρυμα Ηπείρου Εφαρμοσμένες Ξένες Γλώσσες στη Διοίκηση και το Εμπόριο.Συνέχισα τις σπουδές μου στην Αθήνα σε έναν εντελώς διαφορετικό τομέα. Επέλεξα να σπουδασω Πατρόν Ενδύματος και Σχέδιο Μόδας στην επαγγελματική σχολή ZER FAM.

Σύντομα,άφησα την αγαπημένη μου πόλη, για να αποκτήσω εργασιακή εμπειρία στο εξωτερικό για αυτό το λόγο μετανάστευσα στο Λονδίνο. Μετά από μια ανεκτίμητη και δημιουργική τετραετία, αποφάσισα πως έφθασε πια το πλήρωμα του χρόνου ώστε να επιστρέψω στην πόλη της καρδιάς μου.

Πλέον εργάζομαι, σαν ελεύθερη επαγγελματίας στη Μετάφραση και παρακολουθώ σεμινάρια Υποτιτλισμού εξ αποστάσεως. Εντούτοις, η αγάπη μου για την Τέχνη είναι σαν άσβεστη φλόγα με οδήγησε στο Φωτογραφικό Όμιλο Καβάλας όπου πλέον αποτελώ ενεργό μέλος. Επίσης,παρακολουθώ μαθήματα Αγιογραφίας στην σχολή της Ιεράς Μητροπόλεως Φιλίππων Νεαπόλεως & Θάσου.

Η Καβάλα,η πόλη της καρδιάς μου και της δικής σας καρδιάς είναι ένα καλά κρυμμένο διαμάντι που αναζητά ανθρώπους κάθε ηλικίας με όρεξη για δουλειά και πρόοδο να την αναδείξει.Για αυτό το λόγο, ας προσπαθήσουμε με καθαρό βλέμμα και καθαρά χέρια να δώσουμε σε όλους μας την ευκαιρία να αποτελέσουμε το εφαλτήριο για μια Καβάλα που δεν θα μπορεί να συγκριθεί με καμία άλλη πόλη της περιφέρειας.Μια Καβάλα που θα αποτελεί πόλο έλξης για τον Πολιτισμό, τις Τέχνες,τα Γράμματα και τον Αθλητισμό.

Ας στηρίξουμε λοιπόν μαζί όλοι εμείς, το Βαγγέλη Παππά σε αυτή τη δυναμική του κίνηση.Όλοι μαζί μπορούμε.