Γρηγοριάδου Τριανταφυλλιά

Γεννήθηκε το 1957 και μεγάλωσε στην Καβάλα. Είναι παντρεμένη με τον Γρηγοριάδη Σάββα απόστρατο αξιωματικό και έχει δυο γιους που ζουν και εργάζονται στο εξωτερικό.

Αποφοίτησε από Β΄ Λύκειο Καβάλας το 1975 και κατόπιν τέλειωσε το Χημικό τμήμα του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης .

Εργάσθηκε ως καθηγήτρια και υποδιευθύντρια στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση σε σχολεία της χώρας μας και σε δημόσια σχολεία της Κύπρου λαμβάνοντας έτσι πρόσθετη εμπειρία στην διδασκαλία και την οργάνωση των σχολείων.

Ασχολήθηκε ενεργά με πολλά σχολικά προγράμματα και διαθέτει επιμόρφωση σε θέματα περιβαλλοντικής εκπαίδευσης, όπως αειφορίας , ανακύκλωσης απορριμμάτων, παραγωγή ενέργειας από τα απορρίμματα, αρωματικά φυτά και βότανα κτλ.

Έχει πολυετή εμπειρία σε προγράμματα αγωγής υγείας με ομάδες εφήβων, εκπαιδευτικών ψυχολόγων, ψυχιάτρων με θέματα όπως υγιεινής διατροφής, σεξουαλικής αγωγής, πρόληψης από εξαρτισιογόνες ουσίες ΟΚΑΝΑ κτλ.

Συμμετείχε στον σύλλογο των Φυσικών επιστημών Ν. Καβάλας ,σε συλλόγους γονέων και κηδεμόνων των σχολείων των παιδιών της στη χώρα μας και στη Κύπρο.

Εθελοντικά ασχολείται με την διδασκαλία μαθημάτων σε παιδιά με οικονομικά και οικογενειακά προβλήματα .

Αποφάσισε να συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού ΚΑΠ γιατί θεωρεί , αφ’ενός μεν ότι έχει την πληρέστερη ομάδα στελεχών , αφ’ετέρου δε ο Βαγγέλης Παππάς συνδυάζει την αποφασιστικότητα, την ευελιξία, το πείσμα και την ετοιμότητα για την επίλυση των προβλημάτων του δήμου της Καβάλας