Καλπακίδης Θεμιστοκλής(Θέμης)

Ονομάζομαι Θεμιστοκλής(Θέμης) Καλπακίδης, είμαι 53 ετών, παντρεμένος με δυο παιδιά

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΙΣΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΚΡΗΝΙΔΩΝ

Γεννήθηκα στις Κρηνίδες Καβάλας

Ασχολούμαι με τη Γεωργία από τα παιδικά μου χρόνια, για πολλά χρόνια εργάστηκα ως υπεύθυνος αποθήκης και πωλητής στην εταιρία Αλέκος Αδαμπασιάδης ΑΕ, εργάστηκα ως σερβιτόρος και  οικοδομές στα νεανικά μου χρόνια,  είναι τα βήματα της επαγγελματικής μου ζωής. Δραστηριοποιούμαι στον κάμπο των Φιλίππων. Σκοπός της ενασχόλησης μου με την Τοπική Αυτοδιοίκηση  είναι να μεταφέρω με τρόπο αυθεντικό, σε επίπεδο  Δημοτικού Συμβουλίου, τα προβλήματα  και τις ανάγκες του πρωτογενούς τομέα, των επαγγελματιών , και όλων των συμπολιτών μας. Θέλω να  συμμετέχω με την εμπειρία μου, προς την κατεύθυνση εξεύρεσης  λύσεων αλλά κυρίως στη δημιουργία προοπτικών. Προτεραιότητα μου είναι η διευκόλυνση και αξιοπρέπεια των ευπαθών συμπολιτών μας και όχι μόνο.

Η εμπειρία μου στον ιδιωτικό τομέα, στις καλλιέργειες, στις ιδιομορφίες του κάμπου των Φιλίππων και την αγροτική παραγωγή, όσο και οι εμπειρίες που αποκόμισα από την ενασχόληση μου με τον Αγροτικό Σύλλογο Καβάλας  αποτελούν  χρήσιμα εργαλεία,  γνώση των προβλημάτων  και  το πως μπορούν να λυθούν.

Αποφάσισα να είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, μαζί με  πολλούς άξιους και μαχητικούς  συμπολίτες μου, με το συνδυασμό Κοινωνική Αποτελεσματική Παρέμβαση του υποψήφιου Δήμαρχου Βαγγέλη Παππά

Σκοπός της υποψηφιότητας μου είναι να αποκτήσει ο τόπος μας την αίγλη που του αξίζει σε κάθε επίπεδο, η προστασία του Δήμου Καβάλας από την υποβαθμισμένη θέση που έχει βρεθεί τα τελευταία χρόνια, η ανάκτηση της εμπιστοσύνης των συμπολιτών μας στην τοπική αυτοδιοίκηση, η αξιοποίηση και προστασία για το καθετί ξεχωριστά.

Η δύναμη τους είναι η αδιαφορία μας

                     Η δύναμη μας είναι η συμμετοχή μας

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ

ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Ο                                            ΔΗΜΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ