Καρακίτσος Ηλίας

Ονομάζομαι  Ηλίας  Θ.Καρακίτσος .

Γεννήθηκα στις  08-06-1962 στην Παραμυθιά Θεσπρωτίας ,όπου και πέρασα  τα παιδικά κι εφηβικά μου χρόνια ,  φοιτώντας   στο Γυμνάσιο  και στο  Λύκειο .Στη συνέχεια  πήγα  στην Ιταλία, όπου σπούδασα κι αποφοίτησα από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου της Ρώμης “La Sapienza”.

Σήμερα  ζω κι εργάζομαι στην πόλη της Καβάλας,  στο χώρο της Υγείας, ως ιατρός Βιοπαθολόγος-Μικροβιολόγος και διαθέτω  ιδιωτικό  Διαγνωστικό-Μικροβιολογικό  Εργαστήριο. Είμαι παντρεμένος με την Αναστασία Αργυρούδη ,πτυχιούχο της Παντείου ,της Ανωτάτης Σχολής Πολιτικών Επιστημών Αθηνών  κι έχουμε μία κόρη 17 ετών.

Ζώντας στην Καβάλα εν έτη 2019 και λόγω της ιδιότητάς μου ,έρχομαι καθημερινά σε επαφή με ανθρώπους κάθε ηλικίας ,φύλου και κοινωνικής ομάδας. Αυτό το γεγονός με ώθησε  να αφουγκραστώ  τα ποικίλα προβλήματα που αντιμετωπίζει η μικρή αστική μας κοινωνία αλλά και να ευαισθητοποιηθώ  δυναμικά  όσον  αφορά  στην επίλυσή τους.

Ως ιατρός αλλά και ως άνθρωπος ,έχω ταχθεί να υπηρετώ  τον συνάνθρωπό μου και να δίνω απλόχερα τη βοήθειά μου,  όταν και  όπου μου ζητηθεί. Στην προσωπική μου αυτή αναζήτηση ,αλλά και πολύ κοντά στα προσωπικά  μου ιδεώδη  και ηθικές αξίες ,βρήκα υποστηρικτή και σύμμαχο τον  Βαγγέλη Παππά. Η προσωπικότητα ,το σθένος του, οι απόψεις του και προτάσεις του για την επίλυση των μείζονων προβλημάτων της πόλης μας, αλλά και τα οράματά του, με ενέπνευσαν και  ταυτίστηκα μαζί τους! Έτσι προχωράμε μαζί για μια όμορφη και σύγχρονη πόλη, πάνω σε ευρωπαϊκά πρότυπα, απαλλαγμένη από τα προβλήματα και τις κακοδαιμονίες του παρελθόντος , για μια πόλη που θα κοιτάζει μπροστά με κινητήριο άξονα την ανάπτυξη και την ευημερία .Όλοι μαζί για μια πόλη του μέλλοντος, αντάξια του ονόματος και της γεωγραφικής  της θέσης και ομορφιάς ,που αξίζει να παραδώσουμε στα παιδιά μας!