ΝΙΚΗΤΟΓΛΟΥ ΑΧΙΛΛΕΑΣ

Κατάγομαι από τα Δωμάτια Καβάλας και  κατοικώ στην Καβάλα.

 Έχω μια κόρη 14 ετών την Μαριλίτα. 

 Είμαι πτυχιούχος  του Τμήματος Λογιστικής του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Ηρακλείου και πτυχιούχος του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων,  από το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας (πρώην Ανώτατη Βιομηχανική Σχολή Θεσσαλονίκης).

 Είμαι Οικονομολόγος-Προϊστάμενος ΕΦΚΑ μη μισθωτών (πρώην ΟΑΕΕ) Καβάλας – Θάσου, , τα τελευταία 18 χρόνια. 

 Είμαι Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Μουσικού Γυμνασίου Καβάλας και στο παρελθόν διατέλεσα Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 10ου Δημοτικού Σχολείου Καβάλας. 

  Επίσης υπήρξα ιδρυτικό μέλος του Φυσιολατρικού Ομίλου Δωματίων του οποίου έχω διατελέσει Πρόεδρος από το 2003 έως το 2018.

  Αποφάσισα να συμπορευτώ με τον Βαγγέλη Παππά και τον Συνδυασμό “ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ”  γιατί είμαι βέβαιος πως θα αγωνιστούμε με ήθος  και δυναμισμό για τον κάθε πολίτη της Καβάλας. 

 Θα διεκδικήσουμε για την πόλη μας την θέση που της αξίζει. 

 Θεωρώ πως είναι τιμή μου που επιλέχθηκα  να στηρίξω τον Βαγγέλη Παππά, επειδή πιστεύω πως λειτουργεί με γνώμονα την ακεραιότητα και την ευθύτητα, επιδιώκοντας να οδηγήσει την Καβάλα σε μια πορεία ανάπτυξης και δημιουργίας. 

 Αυτό που μας ενώνει και αφορά άμεσα τη ζωή όλων μας, δεν είναι μόνο το παρόν αλλά κυρίως το μέλλον που οφείλουμε να εξασφαλίσουμε για τα παιδιά μας.