Παυλίδης-Συμεών

Ονομάζομαι Παυλίδης Συμεών του Παύλου και της Κυριακής. Γεννήθηκα και κατοικώ στην Καβάλα με την σύζυγό μου Ελένη Πατσιά και τις δύο μικρές μας κόρες. Έχω πτυχίο Μηχανικού Πληροφορικής από το Αλεξάνδρειο Τ.Ε.Ι. Θεσσαλονίκης. Από το 2000 ανήκω στο δυναμικό της Καβάλα Oil όπου εργάζομαι ως  χειριστής παραγωγής ως το 2013 και έκτοτε ως εργοδηγός παραγωγής θαλασσίων εγκαταστάσεων.

Τα πρώτα μου χρόνια έζησα στο κέντρο της Καβάλας, στην οδό Ομονοίας, την εποχή ακόμα που ήταν διπλής κατεύθυνσης  και υπήρξα μαθητής του 15ου Δημοτικού Σχολείου. Συνέχισα την μαθητική μου πορεία στο 5ο Γυμνάσιο στην Παναγία και τέλος αποφοίτησα από το 1ο Γενικό Λύκειο Καβάλας. Έζησα αρκετά χρόνια στην συνοικία των Πεντακοσίων και από το 1984 στο πατρικό μου σπίτι στην συνοικία της Αγίας Βαρβάρας . Τα τελευταία 10 χρόνια κατοικώ με την οικογένειά μου στην δυτική πλευρά της Καβάλας, στην Καλαμίτσα.

Είχα λοιπόν την τύχη να ζήσω και να γνωρίσω από κοντά πολλές συνοικίες της πόλης μας, η καθεμιά με τις ομορφιές της, τις ιδιαιτερότητές της και τα προβλήματα της. Στην πάροδο του χρόνου αρκετά πράγματα έχουν βελτιωθεί αλλά δυστυχώς ο ρυθμός βελτίωσης και εξέλιξης δεν είναι ικανοποιητικός. Πολλά προβλήματα συνεχίζουν να υφίστανται, νέα προβλήματα εμφανίζονται καθημερινά και η Καβάλα δείχνει να μην μπορεί να ακολουθήσει τις εξελίξεις.

Υπάρχουν πολλοί ικανοί συμπολίτες μας, οι οποίοι έχουν την δυνατότητα και την θέληση να δουλέψουν ομαδικά και να βοηθήσουν την πόλη μας να πάει μπροστά. Χρειάζεται να ενωθούν οι δυνάμεις όλων αυτών και με σωστή οργάνωση, τόλμη και αποφασιστικότητα να αναδείξουν την φυσική ομορφιά της, να βελτιώσουν την καθημερινότητα  λύνοντας άμεσα τα προβλήματα  και να δώσουν επιτέλους στην Καβάλα  την Ευρωπαϊκή προοπτική που της αξίζει.

Για να γίνουν όμως όλα αυτά πράξη, χρειάζεται ένας ικανός αρχηγός, ένας άνθρωπος που γνωρίζει από αγώνες και θυσίες, ένας Δήμαρχος που θα κάνει την Καβάλα μία σύγχρονη πόλη. Αυτός ο Δήμαρχος είναι ο Βαγγέλης Παππάς.