Ρήγα Ταρσή ( Τασούλα )

Ονομάζομαι Ταρσή ( Τασούλα ) Ρήγα. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής και κατοικώ στη Δεξαμενή. Είμαι παντρεμένη με το Γιώργο Κανάρη κι έχουμε ένα γιο , το Γιώργο. Είμαι απόφοιτη επαγγελματικού λυκείου , με πτυχίο γραμματέων.
Μετά από πολύχρονους δικαστικούς αγώνες , ούσα τέκνο πολύτεκνης οικογενείας , που ξεκίνησαν το 1988 , δικαιώθηκα κι από το 1994 εργάστηκα στην Τράπεζα Πίστεως ( σημερινή Alpha Bank ) . Συνταξιοδοτήθηκα το 2013 , συμπληρώνοντας 25 χρόνια ευδόκιμης υπηρεσίας.
Είμαι ιδρυτικό κι ενεργό μέλος του πολιτιστικού συλλόγου Αγίου Κωνσταντίνου < Ο δρόμος του Νερού >  και συμμετέχω εθελοντικά σε κάθε δραστηριότητά του.
Η αγάπη μου για την φύση και το βουνό με ωθεί να συμμετέχω στην ομάδα πυρασφάλειας του Κυνηγετικού Συλλόγου Καβάλας.
Ο αγώνας που έδωσα στον εργασιακό μου χώρο , πιστεύω συνάδει με τη μαχητικότητα που διακρίνει τον επικεφαλής της παράταξής μας , Βαγγέλη Παππά.
Η πόλη της Καβάλας αναντίρρητα αποτελεί ένα στολίδι της Βόρειας Ελλάδας, χρειάζεται όμως ένα δραστήριο δήμαρχο που να την αγαπά και με το έργο του να την αναβαθμίσει και να την αναδείξει στο βαθμό που της αξίζει , ώστε να αποκτήσουμε επιτέλους την Καβάλα που μας αξίζει.