Βογιατζίδης Νικόλαος

Ονομάζομαι Βογιατζίδης Νικόλαος, γεννήθηκα στην Καβάλα το 1978 όπου και κατοικώ. Είμαι παντρεμένος και πατέρας ενός γιου 8 ετών.

Πτυχιούχος Ηλεκτρονικός Μηχανικός Τ.Ε., έχω εργαστεί ως τεχνικός κινητής τηλεφωνίας, συστημάτων ασφαλείας  και ιατρικών οργάνων, ενώ από το 2004 έως σήμερα εργάζομαι στο εργοστάσιο Λιπασμάτων Καβάλας (πρώην Β.Φ.Λ.) στο τμήμα Αυτοματισμών & Οργάνων.

Από το 2016 είμαι Πρόεδρος του Σωματείου των Εργαζομένων στα Λιπάσματα Καβάλας, μέλος της διοίκησης της Ομοσπονδίας Εργατοϋπαλλήλων Χημικών Βιομηχανιών Ελλάδας (Ο.Ε.Χ.Β.Ε.) και έχω διατελέσει Αντιπρόεδρος του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Καβάλας.

Είχα την τιμή να εκπροσωπήσω τις 180 οικογένειες αγωνιστών συναδέλφων που μαζί τους ως παρανόμως απολυμένοι δώσαμε έναν από τους πιο σκληρούς, επίπονους, με θετική έκβαση αγώνες στη σύγχρονη ιστορία του εργατικού κινήματος της χώρας, υπερασπιζόμενοι τις αξιές και την αξιοπρέπειά μας.

Ο λόγος που πήρα την απόφαση να αποδεχτώ την πρόταση να συμμετέχω στις ερχόμενες Δημοτικές Εκλογές ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος είναι γιατί πιστεύω πως η Καβάλα έχει ανάγκη την αλλαγή από μία Κοινωνική Αποτελεσματική Παρέμβαση. Είναι η ώρα να εργαστούμε από κοινού και να προχωρήσουμε στον εκσυγχρονισμό της πόλης. Να ενωθούν οι δυνάμεις, οι οποίες θα ενεργοποιήσουν τον πολίτη και θα ενθαρρύνουν την συμμετοχή του -ιδιαίτερα των νέων- ώστε η Καβάλα να αρχίσει και πάλι να διεκδικεί. Η τοπική αυτοδιοίκηση πρέπει να στηρίξει την αξιοκρατία, την καινοτομία και την ¨υγιή¨ επιχειρηματικότητα που δίνει σταθερές θέσεις εργασίας, εξασφαλίζει την τοπική βιώσιμη ανάπτυξη και προστατεύει το περιβάλλον. Σε όλα τα παραπάνω ξέρω πως ο Βαγγέλης Παππάς θα είναι σύμμαχος, το έχει αποδείξει άλλωστε η δυναμική του, η παρουσία και η αλληλεγγύη του σε όλους τους κοινωνικούς αγώνες της πόλης.