Ζηππίδης Δημήτρης

Γεννήθηκα στην Καβάλα το 1964. Είμαι πτυχιούχος Μηχανολογίας Τεχνικού Λυκείου.

Μετά την εκπλήρωση των στρατιωτικών μου υποχρεώσεων το 1985, εργάστηκα στην επιχείρηση «ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΑΒΑΛΑΣ» στο Τμήμα Παραγωγής.

Στο διάστημα αυτό ασχολήθηκα ενεργά με τα κοινά ως συνδικαλιστής, διατελώντας πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων της εταιρίας.

Μετά την ατυχή κατάληξη της βιομηχανίας, απασχολήθηκα σε διάφορες άλλες εργασίες της ειδικότητάς μου.

Τώρα εργάζομαι ως υπάλληλος γραφείου αλλά και ως ελεύθερος επαγγελματίας.

Αποφάσισα να ασχοληθώ με τα κοινά γιατί αγαπάω υπερβολικά αυτή την πόλη και τους κατοίκους της. Βέβαια δεν είναι εύκολο να παράγεις έργο γιατί πρέπει να συγκρουστείς με συμφέροντα πολλών ετών και με δικούς σου ανθρώπους. Γι’αυτό πιστεύω ότι μετά τις εκλογές, με μια αξιόπιστη συνεργασία μεταξύ αυτών που θα εκλεγούν αλλά και με άλλους που θέλουν την ανάπτυξη αυτής της πόλης θα το καταφέρουμε.

 

Το “γιατί” επέλεξα το ψηφοδέλτιο του Βαγγέλη Παππά είναι διότι πιστεύω ότι είναι πραγματικά ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ. Σίγουρα σαν κανονικός πολίτης αυτού του κράτους έχει κάποια ιδεολογία και κάτι ψηφίζει. Το σίγουρο είναι ότι δεν χρωστάει σε κανένα πολιτικό κόμμα και ότι κατάφερε μέχρι σήμερα το έκανε με τον ακμαίο χαρακτήρα του. Σαν Δήμαρχος της Καβάλας θα καταφέρει να λύσει πολλά χρόνια προβλήματα της πόλης μας που άλλοι μέχρι σήμερα δεν τόλμησαν ούτε να αναφέρουν, για να μη δυσαρεστηθούν κάποιοι στην ΑΘΗΝΑ. Δεν είναι δυνατόν άλλοι δήμου της Ελλάδας να έχουν αναπτυχθεί και ο δικός μας που είναι από τους πιο όμορφους να έχει μείνει πίσω.

 

Με το Βαγγέλη Παππά Δήμαρχο και με τις κατάλληλες συνεργασίες ο δήμος μας θα αλλάξει. Κι αυτό το χρειάζεται όσο τίποτα.